Over ons

Sinds 1982 is Hendriks Verzekeringen B.V. actief in de financiële dienstverlening op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Direct en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel. Mijn ouders hebben het werk altijd met heel veel plezier uitgeoefend. Sinds 2022 ben ik, Tomas Hendriks, eigenaar geworden.

Tevreden klanten dat is mijn missie. Ik verheug me erop om klanten van een optimale dienstverlening te kunnen voorzien! Mijn naam is Tomas Hendriks, geboren in Oploo en woonachtig in Bakel waar ik een kantoorruimte aan huis heb. Inmiddels ben ik al geruime tijd werkzaam in de financiële sector: 9 jaar Rabobank (2012-2021), waarvan de laatste 6,5 jaar financieel adviseur op het gebied van hypotheken voor new business. Denk hierbij aan starters, doorstromers, (externe) oversluiters en ophogers.

Ik vind het belangrijk dat er goed naar jou geluisterd wordt zodat jij uiteindelijk ook een weloverwogen beslissing kan maken. Samen komen we tot de juiste oplossing. Ik ben ervan overtuigd dat voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing mogelijk moet zijn.

En last but not least, de koffie staat altijd klaar! Ook door de jaren heen blijf ik je directe aanspreekpunt.